Landsbyordning

Fokus på det gode samarbejde

Brahesminde Skoler og Børnehuse er beliggende i Horne og Svanninge. Begge steder er der vuggestue, børnehave, skole og SFO. Vi er 2 landsbyordninger, hvor jeres barn kan gå fra det starter i vuggestue eller børnehave til det går ud af 6. kl. Det betyder et samlet forløb på 13 år i den periode af deres liv, hvor de udvikler sig personlighedsmæssigt allermest. 

I vil se, at vi samarbejder tæt mellem de enkelte enheder på afdelingen, så jeres barn og I som forældre vil kende personale og omgivelser inden de store skift sker. 

Vi vægter et godt samarbejde mellem forældre og personale højt, da det er forudsætningen for at lykkes med at skabe det bedste børne- og skoleliv for alle. 

i skolen
mere skole

Tryghed og en god skolestart

Fra vuggestue til børnehave – børnene har aktiviteter sammen, fælles pasning i ydertimer, deler legeplads

Fra børnehave til forårs SFO – Der følger en pædagog fra børnehaven over i forårs SFO, så det er en kendt voksen, som de er sammen med. I Svanninge deltager ældstegruppen fra børnehaven i udeskole sammen med børnehaveklassen en dag ugentlig. Ældstegruppen deltager i skolens morgensamlinger, benytter biblioteket og faglokaler, så de langsomt lærer skolen og SFO’ en at kende.  

Fra forårs SFO til skole og SFO

Deltagelsen i udeskole fortsætter i forårs SFO*en, således kender alle børn deres kommende lærere i 0. kl. rigtigt godt og lærerne har et indgående kendskab til alle elever. Når skolestarterne begynder i 0. kl. tilknyttes 1-2 faste SFO-pædagoger til klassen i undervisningen, samtidig har disse pædagoger også det primære ansvar for børnene i SFO. Få personaler, der er gennemgående i skole- og SFO-livet giver den fornødne tryghed for en god skolestart for både børn og forældre.

Our Blog

Suspendisse rutrum nibh urna, nec sodales enim sollicitudin sed. Vivamus malesuada libero quis quam faucibus ac condimentum.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.